oliturisme nocturn cat

El divendres dia 12 d’agost vine amb nosaltres, fins a l’antic poblat Ibèric “La Gessera” situat a Caseres, des d’on gaudirem de la pluja d’estels mes intensa de l’any, tal i com els antics Ibers de la zona u feien cada nit 2000 anys enrere.

També aprendràs a degustar els nostres olis d’oliva extra verges d’Algars Primer dia de Collita i Tradició, des de les precioses vistes que hi ha d’oliveres, vinyes, ametllers i del nostre riu Algars al mateix poblat Iberic mentre ens deleitem amb la posta del Sol tot esperant les primeres llàgrimes de Sant Llorenç.

Hora 20:00

Preu 10€

Informació i reserves trucant al: 690126610

Oleoturisme sota la pluja d’estels de Sant Llorenç a Caseres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.