Oleoturisme – Tradició

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

La nostra visita guiada estàndard:

Situats entre l’Aragó i Catalunya, a la Comarca de la Terra Alta, BioCaSeReS els ofereix la possibilitat de descobrir tots els secrets de l’oli d’oliva, l’historia, la tradició, les costums i les formes d’elaboració, antigues i actuals.

A Traves d’una visita guiada amb nosaltres descobrirán com son els cultius d’oliveres tradicionals de la nostra zona, els mostrarem el que ens diferencia entre el cultiu ecològic que nosaltres practiquem i el convencional de la resta de productors. Durant la visita a la nostra finca els mostrarem com els “Ibers” ja extreien l’oli al nostres olivers 2000 anys enrere en un moli excavat en roca per ells

Continuarem la visita a l’Antic moli d’oli de casa el Cabo, situat a la plaça de Caseres, on hi ha aquest moli el qual va funcionar durant mes de 150 anys.

Per finalitzar, podran realitzar un tast guiat dels nostres olis d’oliva “d’Algars” on coneixeran tots els secrets dels nostres olis d’oliva, els sabors i els romes que faran de la seva visita una autentica experiència per als seus sentits.

Hores d’inici predeterminat: 11:00h i 16:00 tots els dies (horari modificable a conveniencia dels clients)

Duració aproximada: 1 hora 30 minuts

Preu 6€ persona

IDIOMES: Català, Castella.

En cas d’inclemències meteorològiques, la visita es realitzara integrament al Moli de “casa el Cabo”

 

Cal concretar l’hora de la visita prèviament trucant al Telefon: 690126610, via e-mail a biocaseres.com@gmail.com o be emplenant el seguent formulari: