Oleoturisme – Els Ibers, ruta guiada

Reservar Oleoturisme: Els Ibers – Ruta guiada

Ruta de 3,5kms que es realitza caminant, situat al terme municipal de Caseres  des d’on descobrirem mes sobre la vida del que poblaren aquesta zona fa mes de 2000 anys, els “íbers”

 

Iniciarem la ruta on ells descansen des de fa segles, el túmul funerari “La Gessera 1”, anirem per les finques d’oliveres mil·lenàries que ells ja recol·lectaven a la seva epoca, alli també veurem com ells extreien l’oli d’oliva a un moli excavat en roca, alli realitzarem un tast guiat dels nostres olis d’oliva verge extra ecològics d’Algars – Primer dia de collita i d’Algars – Tradició.

 

 

Seguirem passejant per les oliveres fins arribar al poblat ibèric “la Gessera” on es poden veure els camps de cultiu i el riu Algars, despres continuarem la ruta fins a arribar a una bassa d’aigua medieval, i seguirem pels camps d’oliveres fins trobar novament mes túmuls funeraris situats a la recent descoberta necròpolis del Puig. on descansen els nostres ancestres.

 

Hores d’inici predeterminat: 10:00h i 15:00 (horari modificable a conveniència dels clients)

Duració aproximada: 3 hores i 30 minuts

Minim recomanat 4 persones

Preu 15€ per persona

Reservar Oleoturisme: Els Ibers – Ruta guiada

IDIOMES: Català, Castella. (Consultar disponibilitat d’idiomes Ingles, alemany, frances, altres)

Nota: es te que portar calçat adequat per a caminar pel camp i durant l’estiu, protector solar.

Cal concretar l’hora de la visita prèviament trucant al Telefon: 690126610 via e-mail a biocaseres.com@gmail.com o be emplenant el seguent formulari: