Cartell lona       Benvingutsapages_foam150x100cm.indd

 

 

[CAT]

Benvolgut/uda,

Desde BioCaSeReS, et volem proposar una activitat fantàstica! Què et sembla si et donem les eines per planificar un cap de setmana molt especial?

Els dies 17, 18 i 19 de juny, les masies de Catalunya obren les seves portes en el marc de la iniciativa “Benvinguts a Pagès” -en la qual participem-, perquè tu, la teva família i els teus amics gaudiu d’un cap de setmana diferent, divertit i que podràs organitzar a la teva mida. Una oportunitat única per redescobrir l’origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula.

Les visites gratuïtes a les explotacions agràries i ramaderes –que mostraran horts, ramats, obradors, camps, vinya…- es complementen amb propostes de restauració amb el menú especial “Benvinguts a pagès” i amb paquets d’allotjament per gaudir d’un cap de setmana únic.

A Caseres ens trobaràs a nosaltres Com arribar a la Nostra Finca (Google Maps), on tindrem els cavalls pasturant per les nostres oliveres centenàries, podràs tastar els nostres Olis d’Oliva Verges Extra d’Algars – Primer dia de Collita i d’Algars Tradició, ademes de les nostres Olives de Taula “Mançanenques i Sevillanes” també podreu provar els Vins Plans 1963 blanc i negre, tot de forma gratuita, la duració de les visites es d’uns 30 minuts aproximadament, cal portar calçat adequat per anar al camp.

Tu tries si véns 1, 2 o 3 dies i ho pots fer a través del web www.benvingutsapages.cat. Hi trobaràs tota l’oferta de visites, restaurants, allotjaments i activitats complementàries.

Us convidem a descobrir Catalunya des de la seva pagesia. Per posar en valor el món rural, el turisme d’interior i el potencial de la nostra gastronomia. Un viatge apassionant al paisatge que posem a la cassola.

Us hi esperem!

BioCaSeReS al portal Benvinguts A Pages.cat

 

[ESP]

Apreciado/a,

Desde BioCaSeReS, les queremos proponer una actividad fantàstica! Què les parece si les damos las herramientas para planificar un fin de semana muy especial?

Los dias 17, 18 y 19 de juny, las masias de Catalunya abren sus puertas en el marco de la iniciativa “Benvinguts a Pagès” -en la cual participamos-, para que tu, su família y sus amigos disfruten de un fin de semana diferente, divertido y que puedes organizar a medida . Una oportunidad unica para redescubrir el origen de lo que comemos y conocer de cerca las personas que producen los alimentos que nos llegan a la mesa.

Las visitas gratuitas a las explotaciones agricolas y ramaderas – que ensenyaran huertos, obradores, campos, vinyas…- se complementan con propuestas de restauración con el menú especial “Benvinguts a pagès” i con paquetes de allotjamiento para disfrutar de un fin de semana unico.

A Caseres Nos encontraras a Nosotros Como llegar a Nuestra Finca (Google Maps), donde tendremos a los cavalls pastando por nuestros olivares centenarios, podras catar nuestros Aceites de Oliva Virgen Extra “d’Algars – Primer dia de Collita y d’Algars Tradició”, ademas de nuestras Aceitunas de Mesa “Mançanenques i Sevillanes” tambien podreis provar los  Vinos Plans 1963 blanc i negre, todo de forma gratuita, la duración de las visites es de unos 30 minutos aproximadamente, hay que llevar calzado adecuado para ir por el campo.

Tu eliges si viénes 1, 2 o 3 dias i lo puedes hacer a través de la web www.benvingutsapages.cat. Alli encontraras toda la oferta de visitas, restaurantes, alojamientos y actividades complementàrias.

Le invitamos a descubrir Cataluña desde su campesinado. Un viaje apasionante al paisaje que ponemos en la cazuela.

Les esperemos!

BioCaSeReS al portal Benvinguts A Pages.cat

IMG-20160612-WA0004.jpg

Zona de visites, Tast i Vendes

IMG-20160612-WA0005.jpg

Zona Pàrquing i Recepció

Benviguts a Pages 17-19 de Juny amb BioCaSeReS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.