No hi ha hagut sort amb la Loteria, Regala salud

image
La Nostra Familia d'olis verge extra d'Algars

El millor que es pot regalar es salud, aquest líquid extret de l’oliva no només és beneficiós a nivell alimentari, sinó que també té grans propietats curatives que afecten a diferents òrgans.

Pel que fa el sistema cardiovascular, està demostrat que el consum de l’oli d’oliva provoca una disminució del colesterol total en sang, de forma que modifica el colesterol HDL mentre que disminueix el colesterol LDL, conegut com el dolent. També està confirmat que el consum de l’oli d’olivamillora la fluïdesa de la sang a l’estimular els vasodilatadors i, finalment, també disminueix la pressió arterial.

Pel que fa l’aparell digestiu, el consum habitual d’oli d’oliva a la dieta mediterrània evita la creació de càlculs biliars, a l’ajudar al buidament de la vesícula biliar i serveix també per a evitar la cremor d’estómac al reduir la secreció gàstrica. Altres de les avantatges del consum d’oli d’oliva sobre l’aparell digestiu es que és un coadjuvant al tractament d’infermetats com l’anèmia, atès que “l’or líquid” té la capacitat de millorar l’absorció dels nutrients dels aliments, especialment aquells d’origen mineral com el ferro.

Finalment, convé destacar que l’oli d’oliva és un gran aliat contra aquells processos oxidatius que porta a terme l’organisme , com la vellesa, pel que l’oli d’oliva potser un gra aliè per a mantenir-nos joves.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .