No hi ha hagut sort amb la Loteria, Regala salud

image

La Nostra Familia d'olis verge extra d'Algars

El millor que es pot regalar es salud, aquest líquid extret de l’oliva no només és beneficiós a nivell alimentari, sinó que també té grans propietats curatives que afecten a diferents òrgans.

Pel que fa el sistema cardiovascular, està demostrat que el consum de l’oli d’oliva provoca una disminució del colesterol total en sang, de forma que modifica el colesterol HDL mentre que disminueix el colesterol LDL, conegut com el dolent. També està confirmat que el consum de l’oli d’olivamillora la fluïdesa de la sang a l’estimular els vasodilatadors i, finalment, també disminueix la pressió arterial.

Pel que fa l’aparell digestiu, el consum habitual d’oli d’oliva a la dieta mediterrània evita la creació de càlculs biliars, a l’ajudar al buidament de la vesícula biliar i serveix també per a evitar la cremor d’estómac al reduir la secreció gàstrica. Altres de les avantatges del consum d’oli d’oliva sobre l’aparell digestiu es que és un coadjuvant al tractament d’infermetats com l’anèmia, atès que “l’or líquid” té la capacitat de millorar l’absorció dels nutrients dels aliments, especialment aquells d’origen mineral com el ferro.

Finalment, convé destacar que l’oli d’oliva és un gran aliat contra aquells processos oxidatius que porta a terme l’organisme , com la vellesa, pel que l’oli d’oliva potser un gra aliè per a mantenir-nos joves.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.