Parem les visites a causa del COVID-19

Per responsabilitat i donada la situació actual des del dia 14 de març paralitzem totes les activitats en oleoturisme i visites guiades que realitzem habitualment, tant bon punt tornem a la normalitat us informarem.

Continuem tenint olis d’oliva disponible per als nostres clients, i sempre prenent les precaucions necessàries en paqueteria, podem continuar enviant els nostres productes arreu del territori amb relativa normalitat.

L’oli d’oliva es un producte que per les seves característiques no es pot contaminar amb cap tipus de microorganisme, ja que no poden sobreviure dintre d’ell, a mes nosaltres, tant bon punt finalitzem la campanya per preservar al màxim les seves característiques el filtrem i l’envasem, evitant aixi possibles contaminacions externes.

Si volen contactar amb nosaltres poden for-ho emplenat el següent formulari, gracies!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .