Parem les visites a causa del COVID-19

Per responsabilitat i donada la situació actual des del dia 14 de març paralitzem totes les activitats en oleoturisme i visites guiades que realitzem habitualment, tant bon punt tornem a la normalitat us informarem.

Continuem tenint olis d’oliva disponible per als nostres clients, i sempre prenent les precaucions necessàries en paqueteria, podem continuar enviant els nostres productes arreu del territori amb relativa normalitat.

L’oli d’oliva es un producte que per les seves característiques no es pot contaminar amb cap tipus de microorganisme, ja que no poden sobreviure dintre d’ell, a mes nosaltres, tant bon punt finalitzem la campanya per preservar al màxim les seves característiques el filtrem i l’envasem, evitant aixi possibles contaminacions externes.

Si volen contactar amb nosaltres poden for-ho emplenat el següent formulari, gracies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.